HATAY / ARSUZ - Mimar Sinan Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mimar Sinan Çok Programlı Anadolu Lisesi

KARAHÜSEYİNLİ MAH. 2558. SK. NO 1 ARSUZ / HATAY
Vizyon
Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını ve öğrenme hızlarını dikkate alarak, onlara toplumsal yaşamı öğretmek; onların pratik, yaratıcı düşünme gücüne sahip bireyler olmalarına katkıda bulunmak, mesleklerini severek yapmalarını ve seçtikleri mesleklerde, kariyer yapmalarının yollarını onlara sunmak. Katma değer üreten, çevreye, insana, yaşama saygılı, tarafsız, objektif ve bilimsel düşünebilen, düşündüklerini hayata geçirmeye istekli ve cesaretli insanlar olarak bir üst seviye okullara ve hayata göndermek.
Misyon
Mimar Sinan Çok Programlı Anadolu Lisesi´nin misyonu, Arsuz İlçesindeki ortaöğretim seviyesindeki öğrencileri, mesleki ve teknik alanda, neyi, niçin öğrenmesi gerektiğini bilen mesleği ile ilgili gelişmeleri takip eden, mesleki, ahlaki ve insani değerler bakımından örnek gösterilen fertler olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :normal
klima
yok
iskenderundan karahüseyinli dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır.
ilçe merkezine: 30 km il merkezine: 60 km